This CV is anonymous for security purposes

In order to obtain access to this candidate, you must be an identified business - Click here

Objectives

The sector that interests me more specifically is:


Agriculture / Land / SeaTani qe mbarova studimet per Financ-Kontabilitet jam i gatshem te punoj se ekonomist,financier dhe kontabilist,si dhe pa perjashtuar ndonje pune tjeter lidhur me ekonomine..

Education

Since
2007 October

UBT

Since 2007 October

Pasi mbarova shkollen e mesme Teknike Ekonomike Tirane (SHTET), fillova studimet ne UBT dega Financ-Kontabilitet...
Area of specialisation: Financ-kontabilitet

Experience

2009 February
2010 January

Ekonomist

2009 February - 2010 January

Mission: Pasi u punesova ne APSA detyra ime ishte te mbaja te gjitha llogarite e kesaj pike,,

Languages

  • English

    Speaking competence: School level ,  Written competence: School level

Computing skills

Software

Microsoft Office

Languages

English